Xenon extraljus till min gamla Golf

Till att börja med måste jag säga att det är grymt tråkigt för en VW-entusiast som mig att se att Volkswagen lämnar WRC! 🙁 Dom säger att dom har så mycket utmaningar efter dieselskandalen att dom måste spara in på att deltaga i detta.  Dessa tråkiga nyheter kom bara dagar efter att man vunnit sitt fjärde raka konstruktörsmästerskap, en väldigt tung bedrift som verkligen visar vilket kunnande det finns om VW. Bakgrunden till detta är att VW-koncernen behöver pengar för att hantera de skenande kostnaderna för ”Dieselgate” och inte nog här, detta är den andra stora nedläggningen av VW-gruppens motorsportsatsningar på kort tid. Audi har låtit meddela att de hoppar av från World Endurance Championship efter många års dominans inom sportvagnsracing. Audi lägger som tur ner inte helt, dom tänker börja med det billigare Formel E-mästerskapet istället.

Nu över till något helt annat, jag har en gammal Golf som vinterbil och till den har köpt xenon extraljus från Lyson, jag kan rekommendera Lyson för dom har bra support, bra priser och ett stort sortiment.

Trots att jag föredrar VW så kan man ju även uppskatta lite glädje i övriga bilvärlden, jag läste på Teknikens värld att en svensk farbror på 97 år är världens äldsta köpare av Ford Mustang 2015, här är den artikeln: http://teknikensvarld.se/varldens-aldsta-ford-mustang-agare-ar-en-svensk-97-aring-343095/, riktigt coolt eller hur? 🙂

Och glöm inte nu börjar det bli halt ut och då är det viktigt att både sätta på dubbdäck både på bilen och på fötterna, jag har själv skaffat från Springyard som har väldigt bra halkskydd!