Gott och blandat: Vänerträff, skoterkläder & postlådor

I juli bär det av till Vänerträffen 2017 med några dagar av VW-frossa, campingmys och återseende av gamla vänner. Volkswagenmötet Vänerträffen fyllde ju 20 i fjol. Väntar på våren och alla turer man ska göra.

Nu på vintern har det blivit mycket skoter dock, härligt på ett annat sätt. Älskar Sverige som kan ha så olika skepnader – vita vidder och soliga sommarvägar. Ska man köra skoter mycket behöver man bra skoterkläder. Investerade precis i ett grymt två-delat ställ i svart och orange plus uppvärmda handskar, jag hittade djäkligt schyssta grejer online. Om jag ska vara ärlig var inte mitt gamla ställ bara slitet och fult, det började blir lite trång också …

Sen har vi slagit till efter att ha kollat på postlådor en tid. Vi satsade på en bamse med lås, som kan svälja all semesterpost och som ska tåla väder och vind i många år. Även om vi får allt mindre vanlig post köper vi allt mer på nätet och det går inte en vecka utan att något dimper ned från nätbutiker och det verkar som om brevbärarna har lite koll på hur stor låda man har så har man en stor så slipper man åka in till byn för att hämta ut alla stora brev. Vi hittade en mycket prisvärd låda hos Stayhome kolla in deras postlådor här.

Jag börjat se mig om efter ett nytt jobb, jag funderar på att säga upp mig och söka nytt. Efter alla år inom byggbranschen känner jag att jag kan klara det mesta. Det vore kul att jobba lite bredare och inte bara med en sak, kanske kan jag söka något av ett företag som tar sig an totalentreprenad?